COACHING | TOOLS FOR WELL-BEING | WELL-DOING
SELF-KNOWLEDGE | SELF-MANAGEMENT

CLUES on valmennuskokonaisuus, jonka kautta löydät tarkkaa tietoa kuormituksestasi, palautumisestasi ja potentiaalistasi.

CLUES mittaus, verkkokurssi ja yksilövalmennustunti

249.-

3-5 vuorokauden mittaus, tarkka raportti, henkilökohtainen valmennustuokio (1-1,5 tuntia), valmennusmuistio ja jatko-ohjeet. Palvelu voidaan toimittaa täysin etäpalveluna.

CLUES-valmennus soveltuu ikään, kokoon, kuntoon ja elämäntilanteeseen katsomatta kaikille. Siitä hyötyvät niin urheilijat ja kuntoilijat kuin työelämän kuormitusta selvittävät tai muuten omasta jaksamisesta ja palautumisesta sekä potentiaalista kiinnostuneet. Valmennus alkaa huipputarkalla EKG-pohjaisella HRV- eli sykevälivaihtelumittauksella. Sen tuloksia tarkastellaan yksilöllisessä valmennuksessa, jonka jälkeen saat sinulle erityisesti soveltuvia palautumiseen ja tasapainoon johtavia vinkkejä ja harjoituksia. Uusintamittausta suositellaan seurannan tehostamiseksi muutaman kuukauden sisällä.

EKG-HRV mittaus

Mittaat itsenäisesti 24 tunnin jaksoissa vähintään 3 päivää huipputarkalla Faros-mittarilla. Saat ohjeet mittarin käyttöön, tai valmentaja voi aloittaa mittauksesi. Pidät päiväkirjaa mittauspäivien tapahtumista.

CLUES-valmennuskeskustelu

Valmennuskeskustelussa käydään henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti läpi mittaustuloksesi. Pääset syventymään valmentajan kanssa tuloksiin ja kysymään lisätietoja. Keskustelu voidaan toteuttaa tapaamisessa tai etävalmennuksena.

Raportti ja valmennusmuistio

Saat itsellesi tarkan raportin, sen liitteet ja valmennusmuistion. Raportissa laaja-alainen numeraalinen ja visualisoitu kuvaus sydämen sykkeestä, sykevälivaihtelusta, autonomisen hermoston dynamiikasta sekä päivän että yön ajalta, erilaisissa toimissasi. Mittauksesta käy ilmi myös OSA-score, uniapneariski.

CLUES jatkopolkusi

Saat itsellesi soveltuvan ohjeistuksen palautumisen ja kuormittumisen tasapainottamiseen. Valitessasi CLUES Recovery-paketin pääset osallistumaan ohjattuun palautumiskurssiin. Saat tarvittaessa suosituksen edullisesta uusintamittauksesta.

Tilaa itsellesi, tiimillesi tai koko organisaatiolle hyödyllinen CLUES-valmennus. CLUES voidaan liittää myös osaksi laajempaa valmennus- tai hyvinvointiohjelmaa.

CLUES First Peruspaketti

249.-

Faros-mittaus, noin 3-5 x 24 h
Yksilöllinen valmennuskeskustelu
Henkilökohtainen raportti ja analyysi
Ohjeet palautumisen ja kuormituksen tasapainon edistämisestä

CLUES Recovery - Palautumiskurssi

299.-

Faros-mittaus, noin 3-5 x 24 h
Yksilöllinen valmennuskeskustelu
Henkilökohtainen raportti ja analyysi
Ohjeet palautumisen ja kuormituksen tasapainon edistämisestä
Sisältää 4 tunnin palautumiskurssin
Katso tarkemmin 

CLUES Extra Uusintamittaus

149.-

Faros-mittaus, noin 3-5 x 24 h
Yksilöllinen valmennuskeskustelu
Henkilökohtainen raportti ja analyysi
Ohjeet palautumisen ja kuormituksen tasapainon edistämisestä

CLUES Group Ryhmävalmennus

10 hlö

Vähintään 10 hengen ryhmälle
CLUES Recovery -paketti kaikille
Lisäksi räätälöity palautumisluento
tai workshop

CLUES tuo lisätietoa kun haluat todella tarkan mittauksen
ja lisää ymmärrystä tasapainon rakentamisesta

Tilaa CLUES-valmennus. Hyödyt tiedosta välittömästi ja voit hyödyntää sitä oman toimintasi tarkastelussa ja kehittämisessä. Mittauksen ja valmennuksen tilanneiden palaute on 4.5/5.

Bittiumin Faros -mittari on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, maailman pienin ja tarkin EKG-dataa mittaava laite. Pidät laitetta huomaamattomasti tarralla vaatteiden alla. Se on vedenkestävä ja sopii myös urheilulliseen mittaamiseen.

Pelkkien tulosten ja parametrien tarkastelu ei ehkä edistä tavoitteitasi tai itsetuntemustasi. Käymme yhdessä huolellisesti läpi mittauspäiväkirjan sekä antamasi ennakkotiedot tulosten tulkintaa varten.

Huomaat, että kuormituksen ja palautumisen yhtälö ei ole yksinkertainen tai yksiselitteinen. Monet osatekijät vaikuttavat siihen. Valmennuksessa löydät myös uutta potentiaalia ja luottamusta oman toiminnan merkitykseen hyvinvoinnin edistämisessä.

CLUES-valmennuksen yhteydessä pääset osallistumaan Palautumiskurssille, joka järjestetään yhteistyössä kokeneen ohjaajan Efector Oy:n Elina Pihlajamäen kanssa.
  • Tietoja, taitoja ja keinoja
  • Hyvinvointiin
  • Hyvintoimintaan
  • Itsetuntemukseen
  • Itsenjohtamiseen
  • Tavoitteelliseen palautumiseen
  • Oikeaan kuormitukseen
  • Laadukkaampaan uneen