THEWIND  CLUES

3 päivän mittaus + raportti ja henkilökohtainen valmennus 229.-

Osana muuta THEWIND Coaching  tai valmennuskumppanieni valmennuspakettia 129.- + alv
Yritysten ryhmäpaketeista volyyymialennus sopimuksen mukaan. Kysy lisää!

Siirry tilauslomakkeeseen tästä >

Thewind Clues hyvinvointivalmennus

Oletko kiinnostunut saamaan informaatiota kehosi ja mielesi kuormituksesta ja palautumisesta juuri nyt?

THEWIND CLUES -hyvinvointivalmennus pureutuu yhdessä kanssasi näihin teemoihin.

Valmennus starttaa EKG-pohjaisella HRV-mittauksella (heart rate variability), sydämen sykelivälivaihtelumittauksella. Mittaus on stressi- ja palautumistason tarkka mittari. Kahden-kolmen vuorokauden mittaus tehdään  kotimaisella huipputarkalla BITTIUM FAROS™ mittarilla. Clues-valmennus lisää tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja tuo työkaluja sen ylläpitämiseen ja kehittämiseen – tarkan mittauksen pohjalta.

Tarkkaa ja hyödyllistä tietoa hermoston toiminnasta 

Mittaus antaa tietoa henkisen ja fyysisen kuormituksen ja palautumisen tasapainosta sekä unen laadusta. Saat tietää tarkemmin, kuinka päivittäiset toimintosi tai erilaiset tilanteet vaikuttavat stressitasoon ja hermoston kuormitukseen. On myös tärkeää tietää miten palauttavaa on unen laatu tai millaisia ovat siihen liittyvät häiriötekijät. Voit siis yhä  paremmin vaikuttaa palatumiseesi ja kuormituksen ehkäisyyn.

Miksi se on hyödyllistä?

Osa oman elämän ja työelämätaitoja ja laadukasta johtamista on hyvä käsitys siitä, mihin omat ja henkilöstön voimavarat yksilöllisellä tasolla riittävät – ja missä toisaalta piilevät käyttämättömät voimavarat ja mahdollisuudet. Teemme oikealla kuormitustasolla laadukkaampia töitä, parempia ratkaisuja ja viestimme joustavammin. Tarkka biopalaute ennaltaehkäisee myös terveydellisiä riskejä ja edistää terveitä elämätapoja, yksikertaisesti pidentää virkeää aikaamme.

Mittaus on hyödyllinen kaikille, ikään, sukupuoleen, kuntoon, työhön tai harrastuksiin katsomatta. Erityisesti sinulle, joka koet henkisiä ja/tai fyysisiä paineita työssäsi tai elämässäsi yleensä. Myös harrastus- ja kilpaurheilijoille, jotka haluavat varmistaa harjoittelunsa tasapainon tai jos koet  vaikkapa ylikunnon oireita.

Mittauksen toteuttaminen tapahtuu arjessasi

Pidät EKG-mittaria ja anturia kolme päivää ja yötä – 24 tunnin jaksoissa. Päivät saavat olla mahdollisimman tavallisia arki- tai vapaapäiviä. Voit myös valita päiviä, jossa on erityistä rasitusta tiedossasi. Palautat mittarin, taustatietolomakkeet ja itse pitämäsi mittauspäiväkirjan palautuskuoressa datan koostamista varten.

Purku- ja valmennusosuus on oleellinen osa mittauksen hyödyntämistä

Mittausta ei kannata tehdä vain mittauksen vuoksi. Yksilöllisessä valmennusosuudessa saat itsellesi kattavan raportin ja käyt asiantuntijan kanssa aineiston läpi kasvotusten tai skypellä. THEWIND CLUES purkuun kuuluu myös sinulle räätälöity tilannekuva ja kehittämisehdotukset. BITTIUM FAROS™-mittari on maailman tarkin ja pienin sekä lääketieteellisesti hyväksytty etämittauslaite, sen tuottamaa dataa sydänsähkökäyrästä on mahdollisuus tarkastella erittäin luotettavasti.

Osana muuta valmennusta tai erikseen

Hyvinvointivalmennus voidaan liittää osaksi käynnissä olevaa yksilöllistä valmennusprosessiasi ja muita valmennuksen tarpeitasi olitpa mukana GLOWUP-prosessissa tai CO-ACTIVE Coaching -yksilöprosessissa tai ryhmävalmennusprosessissa. Hyvinvointivalmennuksen voi tilata myös erillisenä toteutuksena.

THEWIND Coaching  -valmennuksissani on aina erityinen viestinnän ja vuorovaikutuksen elementti. Sykevälivaihtelun tarkastelu tuo esiin myös viestintä- ja vuorovaikutusasioiden merkityksen kuormituksellesi, unen, liikkumisen ja muun kehollisen kuormittumisen lisäksi.

Hyvinvointivalmennus laajenee tarpeen mukaan

Valmennuspakettisi voi kasvaa myöhemmin tai seuraavassa vaiheessa yhdessä yhteistyökumppanieni kanssa:

  1. Itsen kehittämisen ja johtamisen valmennus
  2. Vuorovaikutuksen ja viestinnän valmennus
  3. Kehonhuollon, liikunnan ja palautumisen valmennus
  4. Ravitsemuksen valmennus.

Kysy kokonaispakettia näistä halutessasi. Kattava perusvalmennuspaketti eri osa-alueineen on noin 10 kk (hinta 990.- + alv/henkilö).

Bittium Faros™ on maailman pienin lääketieteellisesti hyväksytty sydämen etämonitorointilaite.
Thewind Oy on johdon ja henkilöstön valmennuksia tuottava asiantuntijayritys.

THEWIND CLUES hyvinvointivalmennuksen hinnat 2019

3 päivän mittaus ja valmennus  229.-  + alv
Osana muuta THEWIND Coaching  tai valmennuskumppanieni valmennuspakettia 129.- + alv
Yritysten ryhmäpaketeista volyyymialennus sopimuksen mukaan. 

Kysythän tarkemmin, jos on epäselvää

Tilauslomake

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä tilauksen/varauksen CLUES EKG-HRV mittausta ja valmennusta varten. Mittauksen ja valmennuksen eteneminen:

  1. Varaat ensin mittausajankohdan. Lomakkeelle tehty varaus mittauksen aloituspäiväksi voi olla aikaisintaan viikon päästä lomakkeen lähettämisestä. Saat vahvistuksen ajankohdasta sähköpostitse varauksen jälkeen. Mikäli toivot nopeampaa toimitusta, ota yhteyttä puhelimitse, kiitos (p. 040 501 1501/Thewind Oy)
  2. Mittari ja ohjeet toimitetaan sinulle toivomaasi osoitteeseen.
  3. Teet mittauksen ohjeiden mukaan ja palautat mittarin sekä taustalomakkeet noin viikon kuluessa mittauksesta, vahvistuksessa sovittavalla tavalla.
  4. Saat valmentajaltasi palautumisen jälkeen linkin CLUES EKG-HRV purkuajan sopimiseen. Varaat ajan purkuun kasvotusten, nettiyhteydellä tai puhelimitse. Kesto on noin 60 min.
  5. Purkuvalmennuksen yhteydessä saat raporttisi ja muut valmennusaineistot.

Valmennusyhteistyökumppanit

Efector Oy, Elina Pihlajamäki, Method Putkisto Studio Jyväskylä

Annukka Lantto ravintovalmennus

 

Marika Nikkinen
Certified Leadership and Life Coach

Marika Nikkinen Coaching

 

Kysy lisää THEWIND CLUES hyvinvointivalmennuksesta ja pyydä tarjous ryhmälle kokonaisuudesta.

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
p. +358 40 501 1501
tuulikirsikka@thewind.fi

 

 

Mieli, keho ja ravinto. Toimintasi ja tapasi, vuorovaikutus ja viestintäsi sekä koko elämääsi johdattava tarinasi ovat  rakentaneet sen mitä olet. Tee tutkimusmatka omaan olemiseesi. Tämä mittaus ja valmennus on hyödyllinen ihan jokaiselle.