Yrittäjän Hyvinvointi -webinaari

Tervetuloa kahden tunnin webinaariin Yrittäjän Hyvinvoinnista

Etukäteen voit pohtia:

  1. Mikä asia sinua kiinnostaa hyvinvoinnissa eniten?
  2. Mitä haluaisit omassa hyvinvoinnissa edistää juuri nyt?
  3. Mikä on tärkein tavoitteesi hyvinvoinnissa?

 

Käsittelemme webinaarissa hyvinvointiteemoja laaja-alaisesti fyysisestä jaksamisesta ja palautumisesta, mielen hallintaan ja toimintaan arjessa. Teemme muutamia helppoja ajattelu- ja kehollisia harjoituksia, joita voit ottaa arjessasi käyttöön saman tien. Webinaari kutsuu sinua myös pidemmälle matkalle itsesi kanssa: kuinka voit itse edistää omaa hyvinvointiasi, palautumistasi ja merkityksellisyyden kokemusta joka päivä. Saat webinaarissa myös vapaaehtoisia ”kotiläksyjä” ja harjoitteita itsenäisesti tehtäväksi. Katso alta johdatteleva videoni – ja tervetuloa mukaan!

Webinaarisi ajankohta on sinulle etukäteen ilmoitettuna ajankohtana. Kysy tarkemmin, jos et ole saanut linkkiä webinaariin!
tuulikirsikka@thewind.fi

Yrittäjälle tarjottavia valmennuspalveluitamme

Jaksaminen ja hyvinvointi

Yrittäjä on eri asia kuin yritys. Yrittäjä on henkilö, joka henkilökohtaisella panoksellaan, jaksamisellaan ja terveydellään sijoittaa itsensä yritykseen. Yrittäjän hyvinvointi on yrityksen kaikkein tärkein voimavara. Tarjoamme joustavan ja vaikuttavan valmennuksen Sinun hyvinvointisi edistämiseen. Kysy lisää!

Uudistuminen ja muutos

Valmentaja voi auttaa rakentamaan Sinulle sopivaa uudistumisen tahtia ja suuntaa. Luotamme, että yrittäjä on oman tiensä paras suunnistaja mutta voimme toimia kuin otsalamppuina tilanteen vaatiessa. Voi olla, että Sinulle riittää kerta tai kaksi kirkastamaan uusia näkymiäsi tai voit haluta laajentaa valmennustasi pidempiaikaiseksi. Kysy lisää!

Yrittäjä johtajana

Joskus yrittäminen, muiden johtaminen ja itsen johtaminen ovat kaikki samassa paketissa. Toisinaan on helpompi erottaa ne toisistaan. Yrittäjä-johtajan ja valmentajan yhteistyöskentely voi tuoda uusia työkaluja ja voimavaroja johtamiseen. Kysy lisää!

Tietoa CLUES -palautumismittauksesta ja -valmennuksesta