Valmennusta yrittäjälle

Sopeutuminen, selviytyminen, uudistuminen ja tulevaisuus

Tällä hetkellä on koko maailmassa ajankohtaisinta sopeutua ja selviytyä Koronaviruspandemiasta. Omaan toimintaamme se on vaikuttanut niin, että pyrimme vauhdittamaan verkossa tarjottavien palvelujemme kehittämistä ja vastaamaan kansainväliseen uudistuvaan kysyntään.

Valmennus- ja kehittämispalveluissamme voimme tarjota yrittäjälle apua henkilökohtaisten asioiden selvittämisessä tai vaikkapa yrityksen strategioiden, palveluiden ja henkilöstöasioiden kanssa. Olemme kokeneita valmentajia ja yrityskehittäjiä, olemme nähneet monet eri vaiheet yritysten liiketoiminnoissa ja markkinoiden muutoksissa. Kysy rohkeasti palveluistamme, ohjaamme myös verkostossa eteenpäin, jos tilanteenne vaatii.

Yrittäjän valmennuspalvelujen hinnoittelu toteutuu valmennuksen kestosta riippuen. Suosittelemme vähintään kolmea yrittäjän henkilökohtaista valmennuskertaa, jonka jälkeen valmennus voi jatkua esimerkiksi tarpeen mukaan liiketoiminnan kehittämisenä. Puolen tunnin tilannekuvan määrittely puhelimitse on maksuton. Yksilöiden valmennusten tuntihinnat alkaen 159.- / kerta.

Yrittäjälle tarjottavia valmennuspalveluitamme

Jaksaminen ja hyvinvointi

Yrittäjä on eri asia kuin yritys. Yrittäjä on henkilö, joka henkilökohtaisella panoksellaan, jaksamisellaan ja terveydellään sijoittaa itsensä yritykseen. Yrittäjän hyvinvointi on yrityksen kaikkein tärkein voimavara. Tarjoamme joustavan ja vaikuttavan valmennuksen Sinun hyvinvointisi edistämiseen. Kysy lisää!

Uudistuminen ja muutos

Valmentaja voi auttaa rakentamaan Sinulle sopivaa uudistumisen tahtia ja suuntaa. Luotamme, että yrittäjä on oman tiensä paras suunnistaja mutta voimme toimia kuin otsalamppuina tilanteen vaatiessa. Voi olla, että Sinulle riittää kerta tai kaksi kirkastamaan uusia näkymiäsi tai voit haluta laajentaa valmennustasi pidempiaikaiseksi. Kysy lisää!

Yrittäjä johtajana

Joskus yrittäminen, muiden johtaminen ja itsen johtaminen ovat kaikki samassa paketissa. Toisinaan on helpompi erottaa ne toisistaan. Yrittäjä-johtajan ja valmentajan yhteistyöskentely voi tuoda uusia työkaluja ja voimavaroja johtamiseen. Kysy lisää!

Tarjoamme myös konsultointi- ja kehittämispalveluja pk-yrityksille