KUMPPANIT

Yhteistyökumppanit kehittämiseen ja valmennukseen

Hyvien kumppanien kanssa voimme verkostona tuottaa laaja-alaisia tai pienempiäkin yhteisiä projekteja tai voimme kertoa toistemme palveluista. Kumppanien kanssa kehitetään tuotteita, tutkitaan mahdollisuuksia ja palvellaan asiakkaita yhteisellä tavoitteella. Ja maailmaa liikahtaa eteenpäin ihminen ihmiseltä, yritys yritykseltä, projekti projektilta. Kiitos kumppaneille kuluneesta vuodesta 2018.


WinLaw Agency & WINSTONE Service. Legal Corporate Governance Development. Yrityksen hyvä hallinto on ennakoivaa riskienhallintaa. Asianajotoimisto Järvinen & Co. on asianajotoimisto, joka palvelee tehokkaasti ja laadukkaasti liike-elämän juridiikan tarpeissa. WINSTONE-palvelulla juridiikan ja yritystoiminnan asiantuntemus on helposti oman tiimisi ulottuvilla ja yrityksen hyvä hallintomalli voi kehittyä aktiivisesti. Olen mukana WINSTONE-tiimissä kehittämässä uusia ennakoivia ja älykkäitä yrityspalveluita.


Method Putkisto Studio Jyväskylä | Efector Oy. Elina Pihlajamäen valmennus-, liikunnan ohjauksen ja henkilöstöliikunnan osaaminen perustuu 30 vuoden kokemukseen liikkeen ohjauksesta  ja liikunta-alan  yrittäjyydestä sekä yli 15 vuoden kokemukseen Method Putkisto kehonhallinta- ja muokkausmenetelmästä.


FLT Ravintovalmentaja® Annukka Lantto tarjoaa apua ja tukea terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen tai sen palauttamiseen ravitsemuksen keinoin. Erityisalueina erilaisten kroonisten vaivojen helpottaminen sekä lasten allergiat. Terveystieteen opiskeluissaan Annukka erikoistuu liikuntalääketieteeseen ja urheiluravitsemukseen. Pitkä liikkeenjohdon tausta tuo Annukalle laajan perspektiivin hyvinvointiin myös työelämässä. Ravintovalmennuspalvelut saatavana tammikuusta 2019 alkaen.


Livtec Oy on Tampereella ja Jyväskylässä toimiva hyvinvointimittauksia ja -valmennuksia tarjoava yritys, jonka palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti yhdessä laajan kumppaniverkoston kautta. Livtec Oy:n EKG-HRV -mittaukset tehdään huipputarkalla suomalaisella BITTIUM FAROS™ -laitteella. Tuotan yritysryhmien laajemmat sykevälivaihtelumittaukset yhteistyössä Livtec Oy:n kanssa.

 

Happy Rain Woman & Villinikkarit Oy. Tapu Holttinen on johdon, yrittäjyyden ja oppimisen kokenut valmentaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalla yrittämisestä ja palveluista. Teemme yhteistyötä valmennuksessa ja yrityskehittämisessä.

Fasilitation Arena, Jan-Erik Tarpila. Facilitation Arena on fasilitointiin sekä organisaatioiden ja toiminnan kehittämiseen erikoistunut valmennuskonsultointiyritys. Facilitation Arena tarjoaa yhteistyökumppaniensa kanssa kokousten ja muiden ryhmäprosessien fasilitointia ja suunnittelua sekä johtamiseen ja kehittämistyöhön liittyvää valmennusta, konsultointia ja ohjausta.

Yellowclothes on naisten muodin, tyylin ja stailauksen lifestyleliike Jyväskylän keskustassa, jonka kanssa järjestämme räätälöityjä tapahtumia myös yritysasiakkaille.

Henkilö- ja tilakuvat yhteistyössä: Christa Könönen @chsnafu

THEWIND Oy on Keski-Suomen Yrittäjien ja kauppakamarin jäsenyritys. Suosittelen jäsenyyttä yrittäjien ja elinkeinoelämän järjestöissä. Kumppanuuksia löytyy helposti ja pystymme vaikuttamaan toimintaympäristöömme yhteisöjen kautta.

Kiinnostaisiko kumppanuus THEWIND Oy:n tai Tuuli Kirsikan kanssa? Olethan yhteydessä ja kerro ideasi. Tervetuloa tutustumaan.