Emme ole mainostoimisto, suunnittelutoimisto, markkinointitoimisto tai viestintätoimisto

Mutta luova valmennus- ja konsulttitoimisto olemme. Autamme asiakkaitamme edistämään tavoitteita myös viestinnän ja brändien kehittämisen keinoin. Olemme olleet mukana satojen yritysten ja organisaatioiden viestinnän ja brändien kehittämisessä. Voit kysyä referensseistämme halutessasi.

Viestinnän ja brändien kehittämisen palvelumme soveltuvat kaiken kokoisille yrityksille. Mittakaavasta riippuen kokoamme pienen tai suuren, mutta ketterän, projektitiimin toteuttamaan asiakkaamme tarpeen.

Palvelujamme tällä alueella

Ilmeen visuaalinen suunnittelu

Teemme konsepti-, graafisen ja markkinointiviestinnän suunnittelun yritysilmeeseen, kampanjaan, tapahtumaan.

Presentaatiot ja esitykset

Tuotamme kanssasi sanallisen ja visuaalisen sisällön esityksiin, hissipuheisiin, tuote-esittelyihin. Start-Upeille, esiintyjille, kouluttajille, johtajille.

Henkilöbrändäys

Valmennamme Sinua omassa tarinankerronnassa, tuotamme sinulle kanssasi omannäköisen ilmeen viestintääsi, johtajana, vaikuttajana, yrittäjänä, valmentajana. Kysy lisää!

Viestin kultainen lanka

Autamme sinua valmentavalla tavalla löytämään viestintäsi ”kultaisen langan”, joka saa oman sanomasi loistamaan ja kirkastumaan sekä itsellesi että muille.

Yritysten brändivalmennukset

Toteutamme myös yritysten brändivalmennukset, jossa johtoryhmä, henkilöstö, tärkeimmät sidosryhmät ja asiakkaiden edustajat voidaan ottaa mukaan brändin kehittämiseen, siihen sitoutumiseen ja siitä kertomiseen. Tarina alkaa siitä kun se kuullaan ja jatkuu silloin kun siihen osallistutaan.