Tuuli Kirsikka

Olen valmentajasi kun haluat uudenlaisia tuloksia omassa tekemisessäsi ja olemisessasi

Tervetuloa valmennuksiini. Työskentelen kanssasi luovasti ja ennakkoluulottomasti. Minulla on jo pitkä matka työelämää, johtamis- ja esimiesuraa sekä useita erilaisia valmentajan rooleja takanani. Voin hyödyntää niiden kokemuksia valmentajanasi. Toisaalta olen jokaisen valmennusasiakkaani kanssa aina uuden edessä. Edessäni näen upeita kävelemättömiä polkuja, joita valmentajana saan kulkea asiakkaideni kanssa. Valmentaminen ei ole itselleni niinkään kutsumuspolku, vaan olen kokenut valmentamisen olevan tehokas ja mielekäs tapa tuottaa tuloksia yhdessä asiakkaani kanssa hänen parhaakseen.

Maailma, inhimillinen elämä ja business ovat aika ajoin murroksessa. Jälleen murros kannustaa meitä etsimään uusia ratkaisuja ja perspektiivejä. Nostan itse mahdollisuuksien avainsanoiksi luovuuden, vapauden, tasa-arvon ja syvyyden. Nyt-hetkessä on usein kaikki tarvittava oikean suunnan ja askeleen ottamiseen. Pidän tärkeänä sitä miten ihmiset käyttävät aikaansa, juuri nyt.

Lift People and Business – Business nousee ihmisistä ja luovuudesta

En voi kategorisoida valmentajana itseäni vain business-, johtamis- tai yrittäjyysvalmentajaksi, vaikka minulla onkin sellaisesta vahva taustakokemus. Valmentajana hyödynnän myös kokemustani luovista suunnittelumenetelmistä, viestinnästä ja muotoilusta, joiden parissa olen myös työskennellyt läpi elämäni. Valmentajapersoonaltani olen sekä vahva että joustava. Saat minusta aktiivisen kuuntelijan, joka kuitenkin uskaltaa heittäytyä ideoimaan ja aivoriiheilemään kanssasi uusia ulottuvuuksia. Pystyn myös kiteyttämään yhdessä synnyttämämme ajatukset itsellesi uuteen muotoon, työkaluiksi, harjoituksiksi ja jatkotyöstettäväksi.

Työkaluja ja metodeja minulla on hallussani runsaasti, emme kaikkea edes tarvitse tai ehdikään hyödyntää. Jokaisen valmennusasiakkaan polku on yksilöllinen ja se ei noudata mitään tiettyä kaavaa – ellei asiakas sellaista erityisesti toivo. Suurimman työn ja ponnistuksen valmennuksessa teet kuitenkin sinä itse. Tuen sinua siinä ammattitaidolla ja luottamuksella, kunnes olet valmis jatkamaan itse itsesi valmennusta. Olen vuosien varrella kerännyt ja kehittänyt toimivia malleja ja työkaluja valmennuksiin ja yritysten kehittämistyöhön. GLOWUP -menetelmä on yhä ajankohtainen ja kehittyvä. Se soveltuu erinomaisesti pitkiin yksilöllisiin valmennusprosesseihin, joissa hyödynnetään myös asiakkaan elämässä olevia ryhmiä tai omia ryhmävalmennusryhmiäni työskentelyn yhtenä ulottuvuutena. Asiakkaideni hyödyntämiä työkaluja ja työkirjoja julkaisen ja päivitän säännöllisesti. Voit kysyä niistä lisää tai tilata näytteet.

Hyödynnä nyt uusin valmennustieto ja Co-Active -valmennusosaamiseni

Co-Active Coaching -menetelmä on minulle nyt ajankohtaisin ja se soveltuu hyvin monenlaisten ihmisten ja aiheiden kanssa työskentelyyn. Tämä valmennuksen lähestymistapa luokitellaan transformatiiviseksi valmentamiseksi. Lähtökohtana pidetään ihmisen kokonaisuutta, kyvykkyyttä uusiutua, mahdollisuuksia löytää vastaukset tärkeimpiin kysymyksiinä itse, joskus jopa hätkähdyttävän nopeasti, pitkäänkin askarruttaneisiin kysymyksiin. Valmennuksen fokus on syventämisessä ja perspektiivien laajentamisessa ennemmin kuin suorituskeskeisyydessä. Siitä huolimatta Co-Active valmentaja ohjaa sinua aktiivisiin valintoihin, päätöksiin ja käytännön tekojen tekemiseen.

Olen kansainvälisesti sertifioitu Certified Professional Co-Active Coach, CPCC. Co-Active Instituutti on maailmanlaajuisesti tunnettu ja sen sertifiointia kutsutaan valmentajien ”gold standardiksi”. Metodilla saavutetaan vaikuttavia tuloksia yksilö-, ryhmä-, johtamis- ja organisaatiovalmennuksissa. Panostan yhä enemmän CPCC -valmentajana toimimiseen. Kerron siitä mielelläni lisää, tai lue: www.coactive.com

CLUES -palautumisvalmennus osana valmennuksiani tuo tarkkaa tietoa kuormituksesta ja palautumisesta. Tarjoan kaikille asiakkailleni mahdollisuuden myös EKG-pohjaiseen HRV (sykevälivaihtelu) -stressimittaukseen ja valmennukseen osana muita valmennuksia tai erillisenä kokonaisuutena. Käytän huipputarkkaa lääketieteelliset standardit täyttävää Faros-mittaria ja Biosign -analyysiä, joka antaa luotettavan kuvan sydämen ja hermoston palautumisesta sekä unen palauttavuudesta.

Terveytesi kysymyksissä, vaikkapa kehon ja ravitsemuksen tai mielenterveyden alueilla minulla on mahdollisuus ohjata sinut verkostoni muille asiantuntijoille. Voin olla rinnallasi näiden muiden valmennusten ja palvelujen aikana tai niiden jälkeen. Valmennan sinua rakentamaan kestävän itsenvalmentamisen ja -johtamisen työkalupakin tai mielenmallin.

Muuta tärkeää

Toimin myös HRD:nä eli asiantuntijana henkilöstön kehittämisen asioissa, Business Advisorina eli liikkeenjohdon konsulttina ja neuvonantajana, hallituksen jäsenenä ja mm. hyvän  hallinnon asiantuntijana. Näistä on tietoa vaikkapa LinkedIn:ssä. Olen 51-vuotias laskettelun ja telemarkhiidon harrastaja sekä hiidonopettaja. Lenkkeilen epäsäännöllisesti mutta hengittelen ahkerasti, parasympaattista hermostoani aktivoidakseni. Pilates harjoitukset pitävät minut toimintakuntoisena. Tärkeimpänä sokerina pohjalla: minulla on kaksi poikaa, 6-v ja 18-v, sekä aviomies, joka on omien sanojensa mukaan liikkeenjohdon Pönkkäukko. Niin myös minun.

Otathan yhteyttä

Oikeastaan valmennuksen ilot ja hyödyt selviävät parhaiten käytännössä kokeilemalla. Varaa siis aika tutustumistapaamiseen, niin pääsemme jo käsiksi juuri siihen, mikä on sinulle tärkeää. Teemasi voi olla mikä tahansa asia, olipa se vastoinkäyminen tai tavoite joka liittyy työhön, liiketoimintaan, opiskeluun, hyvinvointiin tai unelmiisi. Tai voit vain vapaasti tulla valmennukseen miettimään mikä juuri nyt olisi tärkeintä. Useimmiten mahdollisuudet löytää aivan uusia ulottuvuuksia elämään avautuvat juuri rohkeassa, ennakkoluulottomassa tasa-arvoisessa valmennuksessa, jossa olemme yhteistyökumppaneita keskenämme enemmän kuin mitään muuta.

Muita taustoja ja juttujani löydät sosiaalisesta mediasta

Työskentelen valmentajana sinua varten, innostuneesti, energisesti ja tuloksellisesti

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
Valmentaja, toimitusjohtaja
CPCC, Co-Active Coach
tuulikirsikka@thewind.fi
p. +358 40 501 1501