THEWIND  CLUES hyvinvointivalmennus

Oletko kiinnostunut saamaan informaatiota kehosi ja mielesi kuormituksesta ja palautumisesta juuri nyt?

THEWIND CLUES -hyvinvointivalmennus pureutuu yhdessä kanssasi näihin teemoihin.

Valmennus starttaa EKG-pohjaisella HRV-mittauksella (heart rate variability), sydämen sykelivälivaihtelumittauksella. Mittaus on stressi- ja palautumistason “kuumemittari”. Kahden-kolmen vuorokauden mittaus tehdään  kotimaisella huipputarkalla BITTIUM FAROS™ mittarilla.

Tämä valmennus lisää tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja tuo työkaluja sen ylläpitämiseen ja kehittämiseen – mittauksen pohjalta luotujen yksilöllisten ohjeiden avulla.

Tarkkaa ja hyödyllistä tietoa hermoston toiminnasta 

Mittaus antaa tarkkaa tietoa henkisen ja fyysisen palautumisen tasapainosta sekä unen laadusta. Huomaat tarkemmin, kuinka päivittäiset toimintosi tai erilaiset tilanteet vaikuttavat stressitasoon ja hermoston kuormitukseen. On myös tärkeää tietää miten palauttavaa on unen laatu tai millaisia ovat siihen liittyvät häiriötekijät. Voit paremmin vaikuttaa palautumiseesi ja kuormituksen ehkäisyyn.

Miksi se on hyödyllistä?

Osa elämän ja työelämätaitoja ja laadukasta johtamista on hyvä käsitys siitä, mihin omat ja henkilöstön voimavarat yksilöllisellä tasolla riittävät – ja missä toisaalta piilevät käyttämättömät voimavarat ja mahdollisuudet. Teemme oikealla kuormitustasolla laadukkaampia töitä, parempia ratkaisuja ja viestimme joustavammin. Tällainen tarkka biopalaute ennaltaehkäisee myös terveydellisiä riskejä ja edistää terveitä elämätapoja, yksikertaisesti pidentää “peliaikaa”.

Mittaus on hyödyllinen kaikille, ikään, sukupuoleen, kuntoon, työhön tai harrastuksiin katsomatta. Erityisesti sinulle, joka koet henkisiä ja/tai fyysisiä paineita työssäsi tai elämässäsi yleensä. Myös harrastus- ja kilpaurheilijoille, jotka haluavat varmistaa harjoittelunsa tasapainon tai jos koet  vaikkapa ylikunnon oireita.

Mittauksen toteuttaminen tapahtuu arjessasi 

Pidät vaatteidesi alla huomaamatonta kahdella elektrodilla varustettua EKG-anturia ja elät mahdollisimman normaalisti. Mittaukset tehdään kahdessa tai kolmessa 24 tunnin jaksossa. Päivät voi valita vapaasti viikon ajalta, mutta niiden pitäisi olla tyypilliset arki- ja vapaapäiväsi. Palautat mittarin, taustatietolomakkeen ja itse pitämäsi mittauspäiväkirjan palautuskuoressa.

Purku- ja valmennusosuus on oleellinen osa mittauksen hyödyntämistä

Mittausta ei kannata tehdä vain mittauksen vuoksi. Yksilöllisessä valmennusosuudessa saat itsellesi kattavan raportin ja käyt asiantuntijan kanssa aineiston läpi kasvotusten tai skypellä. THEWIND CLUES purkuun kuuluu myös sinulle räätälöity tilannekuva ja kehittämisehdotukset. BITTIUM FAROS™-mittari on maailman tarkin ja pienin sekä lääketieteellisesti hyväksytty etämittauslaite, sen tuottamaa dataa sydänsähkökäyrästä on mahdollisuus tarkastella erittäin luotettavasti.

Osana muuta valmennusta tai erikseen

Hyvinvointivalmennus voidaan liittää osaksi käynnissä olevaa yksilöllistä valmennusprosessiasi ja muita valmennuksen tarpeitasi olitpa mukana GLOWUP-prosessissa tai CO-ACTIVE Coaching -yksilöprosessissa. Hyvinvointivalmennuksen voi tilata myös erillisenä toteutuksena.

THEWIND Coaching  -valmennuksissani on aina erityinen viestinnän ja vuorovaikutuksen elementti. Sykevälivaihtelun tarkastelu tuo esiin myös viestintä- ja vuorovaikutusasioiden merkityksen kuormituksellesi, unen, liikkumisen ja muun kehollisen kuormittumisen lisäksi.

Hyvinvointivalmennus laajenee tarpeen mukaan

Valmennuspakettisi voi kasvaa myöhemmin tai seuraavassa vaiheessa yhdessä yhteistyökumppanieni kanssa itsen kehittämisen ja johtamisen, vuorovaikutuksen ja viestinnän valmennukseen sekä kehonhuollon, liikunnan ja palautumisen tai ravitsemuksen valmennukseen. Kysy kokonaispakettia halutessasi.

Bittium Faros™ on maailman pienin lääketieteellisesti hyväksytty sydämen etämonitorointilaite
Thewind Oy on yksilöiden, johdon ja henkilöstön valmennuksia tuottava asiantuntijayritys.
Livtec Oy:n hyvinvointimittaus- ja valmennusyrityksen kanssa tuotamme laajemmat yritysryhmien mittausprojektit yhteistyössä.

THEWIND CLUES hyvinvointivalmennuksen hinnat 2019

3 päivän mittaus ja valmennus  229.-  + alv
Osana muuta THEWIND Coaching valmennuspakettia 129.- + alv
Kysy kokonaistarjousta myös ryhmille!

Hyödynnä nyt

Method Putkisto Studio Jyväskylä asiakkaan etu – 20%
Mittauksen ostaneille myös etuja Method Putkisto Studion kursseista.  Kysy lisää!

 

Valmennusyhteistyökumppanit

Efector Oy, Elina Pihlajamäki, Method Putkisto Studio Jyväskylä

Annukka Lantto ravintovalmennus

 

Kysy lisää THEWIND CLUES hyvinvointivalmennuksesta ja pyydä tarjous

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
p. + 358 40 501 1501
tuulikirsikka@thewind.fi