JULKAISUT

Thewind Oy:n julkaisuja

GLOWUP 1.0 -menetelmäkirja

GLOWUP 1.0 -menetelmäkirjaa on julkaistu kesällä 2018. Kirjassa avataan GLOWUP-menetelmän perusteita ja sen muotoiluun johtaneita kehittäjien henkilökohtaisia askeleita ja ajatuksia. Kirjassa on myös tietoa GLOWUP-menetelmän taustalla vaikuttaneista taustateorioista tai viitekehyksistä.

Menetelmäkirjassa kuvataan GLOWUP-kehän ja kokeilujen perusteet tarkemmin kuin verkkosivuilla. Kirjassa on myös GLOWUP-osallistujien tarinoita ja esimerkkejä GLOWUP-toteutuksista.

Kirja kutsuu myös arvioimaan GLOWUP-menetelmän uusia vaiheita ja sovellutuksia kirjan uusin kysymyksin. Kirja on noin 270 sivuinen kuvitettu, pehmeäkantinen teos, joka kulkee mukanasi arjessakin.

GLOWUP-osallistujat saavat kirjan osana materiaalipakettia, mutta sen voi myös tilata erikseen. Lisätietoja kirjasta

Tilaukset

Hinta 39.- (sis. alv.)

Ilmoita kappalemäärä ja toimitus- ja yhteystietosi, kiitos. Saat paluupostissa tilausvahvistuksen: info@thewind.fi p. +358 40 501 1501

Tulossa

Be Your Own Best Coach – Ole itsesi paras valmentaja

Vielä työn alla, ei siis enää pöytälaatikossa, on uusi THEWIND Oy:n julkaisu. Se on tarkoitettu valmennuksissa mukana olevien työkirjaksi, mutta sitä voi käyttää myös itsenäisenä oppaana ja työkirjana – itsensä valmentamiseen.

Tilaukset

Hinta 29.- (sis. alv.)

Ilmoita kappalemäärä ja toimitus- ja yhteystietosi, kiitos. Saat paluupostissa tilausvahvistuksen. info@thewind.fi p. +358 40 501 1501

Muut

THEWIND STORIES: toimitan ja tuotan julkaisuja myös eri asiakkaille. Projektiraportti voikin olla tarinateos tai asiakkaiden oppaat ja ohjekirjat voivat olla enemmänkin kuin monistenippu. Ja paljon muuta. Jos sinulla on tarve tarinallistaa ja visualisoida jokin tärkeä asiasi, voin olla apunasi. Kysy taas lisää!