JOHTAMISEN JA STRATEGIAN KEHITTÄMISEN TUOTTEET

Human Power Potential for Business – Ihmisistä voimaa ja potentiaalia yrityskehittämiseen!

Tuotamme yhteistyössä Tapu Holttisen, Happy Rain/Villinikkarit Oy:n ja Tuuli Kirsikka Pirttiahon, Thewind Oy:n, sekä muutamien muiden asiantuntijoiden kanssa kokonaisvaltaiset pk-yritysjohdon ja henkilöstön kehittämisen palvelut.  Olemme yhdessä kokenut ja tuloksellinen couchaava konsulttitiimi yrityksesi potentiaalin kasvattamiseen. Tarjoamme tiiminä neljä eri kokonaisuutta kehittämiseen.

1. Leader Power

Johtajan henkilökohtaisen johtajaprofiilin ja -potentiaalin vahvistaminen. Johtamisen laaja henkilökohtainen valmennusohjelma kasvu- ja muutosjohtajille + Mahdollisuus osallistua Power Camp – toteutukseen. Neljän modulin yritys- ja johtajakohtaisesti räätälöity ohjelma. Kesto 3-6 kk.

2. Leading Personal Potential

Johtajan ja henkilöstön henkilökohtaisen potentiaalin johtaminen. Hyvinvoinnin ja -toiminnan monipuolinen puolen vuoden (tai tiiviimpi) räätälöity valmennusohjelma koko tiimille. Ohjelma sisältää 4-5 hengen tiimin ohjelman. Kesto 3-6 kk.

3. Leading Whole Potential

Yritysjohtamisen potentiaalityökalujen startti. Työkalupohjainen johtamisen ja strategian kehittämisohjelma johtoryhmille ja tiimeille  – erityisesti kasvu- ja muutostilanteisiin. Ohjelma soveltuu suuremmalle ryhmälle tai pienelle tiimille 1-3 hlö, jolloin mukaan saadaan lisämoduli. Ohjelma sisältää kartoituskyselyn ja sen purun johdolle 2-4 tuntia. Ohjelmassa muotoillaan yritykselle soveltuva Potentiaalityökalujen työkirja. Kesto 3-6 kk.

4. Leading Business Image

Strateginen mielikuvan ja brändin johtaminen kasvun rakentamisessa, pk-yritykselle. Johtamis- ja yritysviestin muotoiluohjelma -startti.  Ohjelmassa muotoillaan yritykselle soveltuva Business Image -työkirja. Yritysmielikuva koostuu useista osa-alueista. Startti-ohjelmassa tarkastellaan kokonaisuutta.
Modulikohtaisessa ohjelmassa on kevyt startti kaikkiin teemoihin ja valittava yksi teemamoduli syvennettynä ja räätälöitynä. Kesto 3-6 kk.

 

Kysy lisää: tuulikirsikka@thewind.fi / p. 040 501 1501, lähetämme mielellämme laajemmat esitteet.
Näiden tuotteistettujen palvelujen hinnoittelu alkaen 5000.- (+alv) / tuotekokonaisuus. Räätälöimme tarpeisiinne myös muita kokonaisuuksia.

Tuuli Kirsikka/Thewind & Tapu/Happy Rain – Business Development & Coaching Services