JOHTAMISEN JA STRATEGIAN KEHITTÄMISEN TUOTTEET

Human Power Potential for Business – Ihmisistä voimaa ja potentiaalia yrityskehittämiseen!

Tuotamme yhteistyössä Tapu Holttisen, Happy Rain/Villinikkarit Oy:n ja Tuuli Kirsikka Pirttiahon, Thewind Oy:n, sekä muutamien muiden asiantuntijoiden kanssa kokonaisvaltaiset pk-yritysjohdon ja henkilöstön kehittämisen palvelut.  Olemme yhdessä kokenut ja tuloksellinen couchaava konsulttitiimi yrityksesi potentiaalin kasvattamiseen. Tarjoamme tiiminä neljä eri kokonaisuutta kehittämiseen. Voit nyt hakea palveluihimme myös Jyväskylän kaupungin tarjoamaa 5000 euron Yrityspalveluseteliä. Kevään haku sulkeutuu 30.4. – joten toimi pian. Lisätietoja: http://businessjyvaskyla.fi/palvelut/yrityspalveluseteli/hae

1. Leader Power

Johtajan henkilökohtaisen johtajaprofiilin ja -potentiaalin vahvistaminen. Johtamisen laaja henkilökohtainen valmennusohjelma kasvu- ja muutosjohtajille + Mahdollisuus osallistua Power Camp – toteutukseen. Neljän modulin yritys- ja johtajakohtaisesti räätälöity ohjelma. Kesto 3-6 kk.

2. Leading Personal Potential

Johtajan ja henkilöstön henkilökohtaisen potentiaalin johtaminen. Hyvinvoinnin ja -toiminnan monipuolinen puolen vuoden (tai tiiviimpi) räätälöity valmennusohjelma koko tiimille. Ohjelma sisältää 4-5 hengen tiimin ohjelman. Kesto 3-6 kk.

3. Leading Whole Potential

Yritysjohtamisen potentiaalityökalujen startti. Työkalupohjainen johtamisen ja strategian kehittämisohjelma johtoryhmille ja tiimeille  – erityisesti kasvu- ja muutostilanteisiin. Ohjelma soveltuu suuremmalle ryhmälle tai pienelle tiimille 1-3 hlö, jolloin mukaan saadaan lisämoduli. Ohjelma sisältää kartoituskyselyn ja sen purun johdolle 2-4 tuntia. Ohjelmassa muotoillaan yritykselle soveltuva Potentiaalityökalujen työkirja. Kesto 3-6 kk.

4. Leading Business Image

Strateginen mielikuvan ja brändin johtaminen kasvun rakentamisessa, pk-yritykselle. Johtamis- ja yritysviestin muotoiluohjelma -startti.  Ohjelmassa muotoillaan yritykselle soveltuva Business Image -työkirja. Yritysmielikuva koostuu useista osa-alueista. Startti-ohjelmassa tarkastellaan kokonaisuutta.
Modulikohtaisessa ohjelmassa on kevyt startti kaikkiin teemoihin ja valittava yksi teemamoduli syvennettynä ja räätälöitynä. Kesto 3-6 kk.

 

Kysy lisää: tuulikirsikka@thewind.fi / p. 040 501 1501, lähetämme mielellämme laajemmat esitteet.
Näiden tuotteistettujen palvelujen hinnoittelu alkaen 5000.- (+alv) / tuotekokonaisuus. Räätälöimme tarpeisiinne myös muita kokonaisuuksia.

Tuuli Kirsikka/Thewind & Tapu/Happy Rain – Business Development & Coaching Services