THEWIND LIFT hyvinvointivalmennus

THEWIND LIFT & HRV ANALYSIS & COACHING

 

Ask material also in English
THEWIND is also Livtec Partner Coach for Stress Management Monitoring by HRV (Heart Rate Variability).
Monitoring with Bittium Faros device: an innovative tool for monitoring ECG, HRV (Heart Rate Variability), stress, recovery and general well-being.

THEWIND LIFT hyvinvointivalmennus

Your mind, body and nutrition. Your behavior, habits, communication and the story of your life.
Mieli, keho ja ravinto. Toimintasi ja tapasi, vuorovaikutus ja viestintäsi sekä koko elämääsi rakentava tarinasi.

 

Hyvinvointivalmennuksen oma osuuteni liittyy itsensä ja oman muutoksen johtamisen valmentamiseen. Yhteistyökumppanieni kanssa paketti laajenee kehon, liikunnan ja ravitsemuksen valmennukseen.  Valmennus starttaa tehokkaasti sykevälivaihtelumittauksella ja siitä johdetulla hyvinvointianalyysillä jonka jälkeen voidaan räätälöidä kullekin sopiva valmennusohjelma. Kysy lisää!

Mikä sykevälivaihtelumittaus?

Sydämen sykevälivaihteluun perustuva  hyvinvointianalyysi on stressi- ja palautumistason “kuumemittari”. Kolmen vuorokauden mittainen, sykevälivaihteluun pohjautuva mittaus tehdään  kotimaisella huipputarkalla EKG-pohjaisella anturilla. Mittaus lisää tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja tuo työkaluja sen ylläpitämiseen ja kehittämiseen analyysin pohjalta luotujen yksilöllisten ohjeiden avulla.

Hyödyt

Hyvinvointianalyysi antaa mitattua tietoa henkisen ja fyysisen palautumisen tasapainosta sekä unen laadusta. Mittaus lisää tietoisuutta asioista ja päivittäisistä rutiineista, jotka vaikuttavat stressitasoosi.  Mittaus ohjaa ja kannustaa yhdessä analyysin pohjalta hyvinvointia edistävään elämäntapaan.

Kenelle analyysi sopii?

Mittaus on hyödyllinen kaikille, ikään, sukupuoleen, kuntoon, työhön tai harrastuksiin katsomatta. Erityisesti sinulle, joka koet henkisiä ja/tai fyysisiä paineita työssäsi tai elämässäsi yleensä.  Myös harrastus- ja kilpa urheilijoille, jotka haluavat varmistaa harjoittelunsa tasapainon tai jos  koet vaikkapa ylikunnon oireita.

Mittauksen toteuttaminen tapahtuu arjessasi 

Pidät vaatteidesi alla huomaamatonta kahdella elektrodilla varustettua EKG anturia ja elät mahdollisimman normaalisti. Mittaukset tehdään kahdessa tai kolmessa 24h jaksossa. Päivät voi valita vapaasti viikon ajalta, mutta niiden pitäisi olla tyypilliset arki- ja vapaapäiväsi. Palautat mittarin, taustatietolomakkeen ja itse pitämäsi mittauspäiväkirjan palautuskuoresssa LIVTEC Oy:lle tai sopimuksen mukaan THEWIND Oy:lle.

Purku- ja valmennusosuus

Saat asiantuntijasi kautta kattavan analyysiraportin ja käyt asiantuntijan  kanssa  oman raporttisi lävitse kasvotusten tai skypellä.  Purun jälkeen päätät osallistumisesta laajempaan LIFT-valmennukseen tai johonkin muuhun valmennusohjelmaan (ellet ole jo mukana jossakin ohjelmassa ennen mittausta).

Hinnoittelu 2018

GLOWUP-BASE, CO-ACTIVE Coaching tai THEWIND Space valmennuspaketin ostaneille LIVTEC THEWIND kolmen päivän mittaus Bittium Faros etämonitorointilaitteella sekä LIVTEC Hyvinvointianalyysi ja purkuvalmennus 99.- + alv. Kertavalmennuksena erikseen 199.- +alv. Kysy tarjousta kokonaisille tiimeille erikseen.

 

THEWIND – LIFT hyvinvointivalmennus osana muita prosesseja

THEWIND Oy:n valmennuskeskustelu voidaan räätälöidä myös osaksi käynnissä olevaa yksilöllistä valmennusprosessiasi ja  valmennuksen tarpeitasi – olitpa mukana missä tahansa tuottamissani valmennuksissa.

THEWIND Coaching valmennuksissa on erityinen viestinnän ja vuorovaikutuksen elementti, joka otetaan huomioon  mittauksen muiden osa-alueiden lisäksi. Viestintä- ja vuorovaikutustilanteisiin liittyvän kuormitus- ja stressitasosi tarkastelu on oleellinen osa hyvinvointivalmennusta, yhdessä kanssasi.

Kysy lisää ja varaa aikasi!

Lisätietoja

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
p. 040 501 1501
tuulikirsikka@thewind.fi

Lisätietoja mittauspalvelusta

LIVTEC Oy www.livtec.fi on Tampereella ja Jyväskylässä toimiva hyvinvointimittauksia ja -valmennuksia tarjoava yritys, jonka palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti yhdessä laajan kumppaniverkoston kautta. THEWIND Oy on osa LIVTEC Oy:n kumppaniverkostoa.

Bittium Faros on maailman pienin sydämen etämonitorointilaite. Huipputarkkaa EKG pohjaista sensoria hyödynnetään Livtec Hyvinvointianalyysissa