THEWIND LIFT PROGRAM 2019

Kokonaisvaltainen valmennusohjelma

Yksilöllisesti suunniteltu ja ohjattu, 6-12 kk kestävä ohjelma, joka nostaa toimintasi aivan uudelle tasolle.

Oman toiminnan, itsen johtamisen ja viestinnän kehittäminen osana tavoitteellista tekemistäsi.
Ravitsemuksesi kehittäminen osana uutta energistä toimintaasi.
Kehonhuolto ja kehotuntemuksesi kehittäminen osana rakentavaa liikkumista ja palautumista.
Biometrinen tieto sydämesi ja hermostosi toiminnasta osana yhä parempaa itsetuntemusta.

Tässä ohjelmassa saat henkilökohtaisen laajan ja paketoidun valmennusohjelman, jonka avulla pureudut kokonaisvaltaisesti tärkeimpiin toimintasi kehittämisen alueisiin. Ohjlema alkaa yhteisellä määrittelyllä valmentajasi kanssa ja jatkuu henkilökohtaisilla valmennuksillasi yksilöllisesti kalenteroiden.

Kokonaisuus ja erikoishinta 2019

Koko valmennuskokonaisuuden hinta, sisältäen seuraavat henkilökohtaiset tuotteet ja palvelut:

5 henkilökohtaista CO-ACTIVE valmennuskertaa
3 päivän EKG-pohjainen sykevälivaihtelumittaus ja analyysi
1+3 Method Putkisto valmennuskertaa 
2 henkilökohtaista ravintovalmennuskertaa ja henkilökohtainen ohjelma
2 teemaseminaaria
Valmennusmateriaalit

990.- (+alv)

Ohjelman kuvaus

1. Oman toiminnan, itsen johtamisen  ja viestinnän kehittäminen osana tavoitteellista tekemistäsi

Kun haluat toimia itsesi ja muiden kannalta myönteisemmin, kohdentaa resurssisi ja keskittymisesi paremmin, toimia tavoitteellisesti ja merkityksellisesti koko elämäsi kokonaisuuden kannalta sekä viestiä yhä täsmällisemmin ja tiedostavammin – itsellesi ja muille. Ohjelmaan kuuluu sinulle räätälöity henkilökohtainen viiden kerran CO-ACTIVE valmennusohjelma, siihen liittyvä materiaalikokonaisuus sekä mahdollisuus osallistua kahteen teemaseminaariin vuoden aikana.  Valmennus tähtää tasapainoiseen ja uudenlaiseen tietoisuuteen itsestäsi, sekä dynaamiseen valintojen ja päätöksentekoon elämässäsi. Tavoitteena on vahvistaa toiminnassasi niitä osa-alueita, jotka elämässäsi tuottavat tyydytystä ja saavat sinut keskittymään niihin asioihin joilla on eniten merkitystä. “CO” on uteliaisuutta, yhä parempaa itsen ja muiden kuuntelemista. “ACTIVE” on toimintaa, tekemistä, päättäväisyyttä, joka johtaa saavuttamaan omat tavoitteesi. Jos haet muutosta, haluat ottaa uusia askeleita, tehdä uusia valintoja tai ymmärtää omia ajatuksiasi ja tekojasi syvällisemmin, niin hyödyt tästä valmennuksesta. CO-ACTIVE käy yhtä hyvin johtajille ja työelämässä pitkään toimineille kuin nuoremmille.

2. Ravitsemuksesi kehittäminen osana uutta energistä toimintaa

Tervetuloa uuden energiasi lähteelle. Ravintovalmennuksesta saat apua ja tukea terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, tai sen palauttamiseen. Kuinka voit? Haluatko lisää energiaa tai toivotko paremman laatuista yöunta? Liikutko paljon? FLT Ravintovalmennuksesta® on hyötyä, kun haluat lisätä elämän energiaasi tai sinulla on terveydellisiä haasteita tai haluat muuten parantaa suorituskykyäsi. Ohjelmaan liittyy Ravintovalmentaja Annukka Lanton Ravintovalmennus Startti “Puro”, joka sisältää laajan ravitsemuksesi alkukartoituksen ja lisäksi seurantakäynnin ja sen perusteella laaditut yksilölliset, kirjalliset ohjeet ja suositukset.

3. Kehonhuolto ja kehotuntemuksesi kehittäminen osana rakentavaa liikkumista ja palautumista

Tasapainoisesti liikkuvan kehon tuoma energia ja vapaus on suuri mahdollisuus. Voit siis kehittyä taitavaksi, kehosi tuntevaksi ja sen liikkeestä nauttivaksi liikkujaksi. Monenlaiset kuluttavat vuodet ovat saaneet jättää kehoon jälkensä. Toimintakykyä, lihastasapainoa ja tervettä kehonkäyttöä ja optimaalista palautumista on kuitenkin mahdollista rakentaa uudelleen. Ohjelmaan kuuluu Elina Pihlajamäen Method Putkisto Studio Jyväskylän tuottama sinun tarpeisiisi räätälöity kokonaisuus: kurssi + 3 viikkotuntia. Oikein ja huolellisin kehonhallinnan opein kehosi muutokset näkyvät ja tuntuvat arjen kehonkäytössä nopeasti mutta samalla pitkäjänteisesti.

4. Biometrinen tieto sydämesi ja hermostosi toiminnasta osana yhä parempaa itsetuntemusta

Informaatio kehosi ja mielesi kuormituksesta ja palautumisesta tuo tarkkuutta toimintasi suunnitteluun. EKG-pohjainen HRV-mittaus eli sydämen sykelivälivaihtelumittaus ja valmennus tuo sinut tarkasti sen tiedon äärelle, kuinka sydämesi ja hermostosi toimii, henkisen ja fyysisen palautumisesi tilanteesta sekä tarkkaa tietoa unen laadusta.  Opit huomaamaan tarkemmin, kuinka toimintosi tai erilaiset tilanteet vaikuttavat stressitasoon. Voit siis yhä paremmin vaikuttaa omiin valintoihisi ja ymmärrät mihin omat voimavarat yksilöllisellä tasolla riittävät – ja missä toisaalta piilevät käyttämättömät voimavarat ja mahdollisuudet. Teemme oikealla kuormitustasolla laadukkaampia töitä, parempia ratkaisuja ja viestimme joustavammin. Tällainen tarkka biopalaute ennaltaehkäisee myös terveydellisiä riskejä ja edistää terveitä elämätapoja, yksikertaisesti pidentää “peliaikaa”. Mittaus on helppo ja luotettava. Ohjelmaan sisältyy kolmen päivän mittaus ja raportti sekä purkuvalmennus.

Ohjelman eteneminen

  1. Varaat aikasi henkilökohtaiseen valmennuksen määrittelyyn ja suunnitteluun. Tämä on ensimmäinen valmennuskertasi jonka kesto on noin 2 tuntia.
  2. Saat valmentajan kanssa yhdessä laaditun henkilökohtaisen ohjelmasi.
  3. Ohjelmasi mukaan etenet sinulle räätälöidysti valitsemaasi tahtiin rinnakkain tai peräkkäin CO-ACTIVE -valmennusten, ravintovalmennuksen ja kehon valmennuksen ohjelmissa. Valmentajasi seuraa etenemistäsi 6-12 kk.
  4. Valmennuksen osana voit osallistua omaan aikatauluusi sopien myös teemavalmennuksiin ryhmissä vuoden varrella.
  5. Valmennuskokonaisuuden päättyessä viimeinen valmennuskertasi kokoaa valmennuksen tulokset ja yhteiset havainnot yhteen. Pääset myös juhlistamaan valmennusmatkaasi!
  6. Jatkat oman valintasi ja tarpeesi mukaan seuraaviin vaiheisiin valmennuksen eri osa-alueissa.

Valmennuskokonaisuus yhteistyössä tuottaen

Kysy lisää kokonaisvaltaisesta ohjelmasta ja varaa oma ensimmäinen aikasi

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
tuulikirsikka@thewind.fi
p. 040 501 1501

“Löydät uusia puolia ja voimavaroja itsestäsi, toimit merkityksellisemmin ja teet parempia päätöksiä. Saat rohkeutta toteuttaa itseäsi ja kertoa itsestäsi uudella tavalla. Rakennat kokonaisvaltaista elämää ja uskallat seikkaillakin. Tule nyt mukaan!”