THEWIND LIFT
Hyvinvointianalyysi ja valmennus

Oletko kiinnostunut saamaan informaatiota kehosi ja mielesi  kuormituksesta ja palautumisesta juuri nyt? THEWIND LIFT Hyvinvointianalyysi ja valmennus pureutuu kanssasi näihin teemoihin.

Analyysi starttaa HRV-mittauksella (heart rate variability) eli sydämen sykeliväliveihtelumittauksella. Se on stressi- ja palautumistason “kuumemittari”. Kahden-kolmen vuorokauden mittainen, sykevälivaihteluun pohjautuva mittaus tehdään  kotimaisella huipputarkalla EKG-pohjaisella anturilla. Mittaus lisää tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja tuo työkaluja sen ylläpitämiseen ja kehittämiseen analyysin pohjalta luotujen yksilöllisten ohjeiden avulla.

Hyödyt

Hyvinvointianalyysi antaa mitattua tietoa henkisen ja fyysisen palautumisen tasapainosta sekä unenlaadusta. Mittaus lisää tietoisuutta asioista ja päivittäisistä rutiineista, jotka vaikuttavat stressitasoosi.  Mittaus ohjaa ja kannustaa yhdessä analyysin pohjalta hyvinvointia edistävään elämäntapaan.

Kenelle analyysi sopii?

Mittaus on hyödyllinen kaikille, ikään, sukupuoleen, kuntoon, työhön tai harrastuksiin katsomatta. Erityisesti sinulle, joka koet henkisiä ja/tai fyysisiä paineita työssäsi tai elämässäsi yleensä.  Myös harrastus- ja kilpa urheilijoille, jotka haluavat varmistaa harjoittelunsa tasapainon tai jos  koet vaikkapa ylikunnon oireita.

Mittauksen toteuttaminen tapahtuu arjessasi 

Pidät vaatteidesi alla huomaamatonta kahdella elektrodilla varustettua EKG-anturia ja elät mahdollisimman normaalisti. Mittaukset tehdään kahdessa tai kolmessa 24h jaksossa. Päivät voi valita vapaasti viikon ajalta, mutta niiden pitäisi olla tyypilliset arki- ja vapaapäiväsi. Palautat mittarin, taustatietolomakkeen ja itse pitämäsi mittauspäiväkirjan palautuskuoresssa LIVTEC Oy:lle tai THEWIND Oy:lle.

Purku- ja valmennusosuus

Valmennusosuudessa saat kattavan analyysiraportin ja käyt asiantuntijan kanssa  oman raporttisi lävitse kasvotusten tai skypellä. THEWIND LIFT purkuun kuuluu myös sinulle räätälöity tilannekuva ja kehittämisehdotukset.

 

Osana muuta valmennusta tai erikseen

Hyvinvointianalyysi räätälöidään osaksi käynnissä olevaa yksilöllistä valmennusprosessiasi ja  valmennuksen tarpeitasi (olitpa mukana GLOWUP-prosessissa tai  THEWIND Coaching  tai Co-Active Coaching yksilöprosessissa). Tai voit tilata hyvinvointianalyysin myös erillisenä toteutuksena.

Koska THEWIND Coaching valmennuksissani on erityinen viestinnän ja vuorovaikutuksen elementti, otetaan valmennusosuudessa huomioon (mittausten muiden osa-alueiden lisäksi) myös viestintä- ja vuorovaikutusasioihin liittyvän kuormitus- ja stressitasosi tarkastelu, yhdessä kanssasi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Lisätietoja

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
p. 040 501 1501
tuulikirsikka@thewind.fi

 

Lisätietoja palvelun kumppaneista 

LIVTEC Oy www.livtec.fi on Tampereella ja Jyväskylässä toimiva hyvinvointimittauksia ja -valmennuksia tarjoava yritys, jonka palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti yhdessä laajan kumppaniverkoston kautta. THEWIND Oy on osa LIVTEC Oy:n kumppaniverkostoa. Bittium Faros on maailman pienin sydämen etämonitorointilaite. Huipputarkkaa EKG pohjaista sensoria hyödynnetään Livtec Hyvinvointianalyysissa.