CO-ACTIVE -valmennus on monipuolista ja intensiivistä

Valmennus tähtää tasapainoiseen ja uudenlaiseen tietoisuuteen itsestäsi, sekä dynaamiseen valintojen ja päätöksentekoon elämässäsi. Valmennus rakentaa joustavuutta ja rohkeutta ihmissuhteisiisi ja vuorovaikutukseesi. Tavoitteena on vahvistaa toiminnassasi niitä osa-alueita, jotka elämässäsi tuottavat tyydytystä ja saavat sinut keskittymään niihin asioihin joilla on eniten merkitystä.

CO-ACTIVE -valmennus on tiivistä ja yksilöllistä yhteistyötä valmentajasi kanssa. “CO” on uteliaisuutta, yhä parempaa kuuntelemista, yhteisen tilan rakentamista muiden kanssa. Se ravitsee ja vahvistaa. “ACTIVE” on toimintaa, tekemistä, päättäväisyyttä, joka johtaa saavuttamaan omat tavoitteesi.

Työskentely on monipuolista, mielikuvituksellista ja antoisaa – ja silti aivan kiinni arjessasi. Jos haet muutosta, haluat ottaa uusia askeleita, tehdä uusia valintoja tai ymmärtää omia ajatuksiasi ja tekojasi syvällisemmin, niin hyödyt tästä valmennuksesta. CO-ACTIVE käy yhtä hyvin johtajille ja työelämässä pitkään toimineille kuin nuorille ja kokemattomille.

Varaa aikasi CO-ACTIVE -tapaamiseen

Ensimmäinen tapaaminen on Sinulle maksuton eikä sido jatkoon. Siinä tutustut menetelmään, minuun valmentajana ja määrittelet oman teemasi kanssani.

Valmennuskokonaisuus koostuu 1+4 kerrasta aina 2 tuntia kerrallaan. Sitoudut ensimmäisen tapaamisen jälkeen halutessasi neljään eri valmennustapaamiseen. Valmennustapaamiset on suositeltava pitää 2-3 viikon välein, mutta pidemmätkin välit on sovittavissa.

Valmennuksen aikana saat runsaasti työkaluja ja henkilökohtaista ohjausta, juuri siihen mihin tarvitset, työelämässä tai muissa elämänalueissa. Voit myös hyödyntää työkaluja omassa työssäsi vapaasti. CO-ACTIVE -pakettiini kuluu yksilövalmennuksen lisäksi kaksi THEWIND CO-ACTIVE ryhmä- tai teemavalmennusta (arvo 580.-) vuoden aikana. Löydät ryhmäpäivien ajankohdat THEWIND -kalenterista.

Olen koulutettu CO-ACTIVE Coach ja jatkan koulutustani yhä kansainväliseen sertifiointiin 2019. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää tästä menetelmästä, kerron mielelläni. Voit kysyä myös tarjousta yritysten kokonaisille tiimeille. Valmennan yhtä mielelläni kasvotusten, skypellä ja puhelimitse, jokaiseen tapaan löytyy erityiset menetelmät – tarpeen mukaan. Löydät lisätietoja menetelmän taustoista www.coactive.com -sivuilta. Valmennukset ja materiaalit ovat tarjolla myös englanninkielisinä.

CO-ACTIVE Sessions also in English

The CO-ACTIVE Coaching Model balances self-awareness, a keen agility with relationships, and courageous action to create an environment where individuals can be deeply fulfilled, connected to others and successful in what matters most. The “CO” in CO-ACTIVE suggests relationship, connection, intimacy and collaboration. Thus, the “CO” in us is curious, listens deeply, hears nuance, holds space for others, intuits and nurtures. The “ACTIVE” in CO-ACTIVE stands for power, direction, action and manifestation. So, the “Active” in us is courageous, has clarity and conviction, takes charge and achieves goals. www.coactive.com

CO-ACTIVE -valmennuksen hinta on  990.- + alv.

Maksu on mahdollista suorittaa erissä. Lisäksi paketin ostaneille lisäksi etuna EKG-HRV sykevälivaihtelumittaus ja analyysi sekä yksi valmennuskerta yht. 99.- + alv (norm. 229.-)

Viihtyisä, valoisa, persoonallinen loft-tyyppinen THEWIND SPACE valmennustilani sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Kauppakatu 14:ssa. Tilaan mahtuu hienosti myös 10-15 ryhmiä ryhmätyöskentelyyn, yksilöcouhauksissa koko tila on luovassa käytössä ja saamme työskennellä rauhassa.

Voit varata ensimmäisen tai muutkin aikasi netissä – tai kysy suoraan!

Tuuli Kirsikka – CO-ACTIVE Coach
p. +358 40 501 1501,  tuulikirsikka@thewind.fi

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *