Tarjoan nyt valmennuksiin myös Co-Active Coaching lähestymistapaa

Co-Active valmennusmalli tähtää tasapainoiseen tietoisuuteen itsestäsi.  Sekä dynaamiseen valintojen ja päätöksentekoon elämässäsi. Valmennus rakentaa joustavuutta ja rohkeutta ihmissuhteisiisi ja vuorovaikutukseesi. Tavoitteena on vahvistaa toiminnassasi niitä osa-alueita, jotka elämässäsi tuottavat tyydytystä ja saavat sinut keskittymään niihin asioihin joilla on eniten merkitystä. Co-Active valmennusmalli on tiivistä ja yksilöllistä yhteistyötä valmentajasi kanssa. “Co” on uteliaisuutta, yhä parempaa kuuntelemista, yhteisen tilan rakentamista muiden kanssa. Se ravitsee ja vahvistaa. “Active” on toimintaa, tekemistä, päättäväisyyttä, joka johtaa saavuttamaan omat tavoitteesi.

Co-Active valmennuspaketti

Nämä uudet valmennuspaketti koostuu 1+4 kerrasta aina 2 tuntia kerrallaan. Sitoudut ensimmäisen tapaamisen jälkeen halutessasi neljään eri valmennustapaamiseen. Ensimmäinen tapaaminen on Sinulle maksuton. Siinä tutustut menetelmään, minuun valmentajana ja määrittelet oman teemasi kanssani. Kysy myös  räätälöityjä Co-Active Coaching ryhmävalmennuksia.

Varaa aikasi ensimmäiseen maksuttomaan tapaamiseen

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää tästä menetelmästä, otathan yhteyttä! Olen koulutettu Co-Active Coach ja jatkan koulutustani kansainväliseen sertifiointiin 2019. Valmennukset ja materiaalit ovat tarjolla myös englanninkielisinä. Co-Active 1+4 kertaa paketin hinta on 1000.- + alv.  Paketti sisältää lisäksi 2 osallistumista Thewind ryhmä/teemavalmennuksiin vuoden aikana. Voit kysyä myös tarjousta yritysten kokonaisille tiimeille.

The Co-Active Model balances self-awareness, a keen agility with relationships, and courageous action to create an environment where individuals can be deeply fulfilled, connected to others and successful in what matters most. The “Co” in Co-Active suggests relationship, connection, intimacy and collaboration. Thus, the “Co” in us is curious, listens deeply, hears nuance, holds space for others, intuits and nurtures. The “Active” in Co-Active stands for power, direction, action and manifestation. So, the “Active” in us is courageous, has clarity and conviction, takes charge and achieves goals. www. coactive.com

Tuuli Kirsikka
p. +358 40 501 1501,  tuulikirsikka@thewind.fi

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *