THEWIND CALENDAR | TILAISUUDET 2019

Tervetuloa mukaan teematilaisuuksiin ja valmennusryhmiin

ELOKUU

Tentsile metsäsymposium Kinkamon pirtillä Keuruulla
31. elokuuta kello 14.00 alkaen ja päättyen 1. syysk. kello 11.00

Katso lisää:

ELÄMYS METSÄSSÄ

Tapahtuman järjestää Kinkamon pirtti, Sari Saarinen sekä Tentsile Finland ja olen yhteistyössä heidän kanssaan tuottamassa päivien ohjelmaa. Voit osallistua päivä- tai yön yli ohjelmaan.

________________________________________________

SYYSKUU

Perjantai 20.9. klo 12-18 – Lauantai 21.9. klo 9-15

LEAD&LIVE!

LIVE ACTION CAMP
Act In Your Life Now

Tapahtumapaikkana Jyväskylän Paviljonki

Hyvinvoinnin, kehittämisen, ajattelun, johtamisen ja yrittäjyyyden elämänmakuinen kaksipäiväinen tapahtuma Jyväskylässä.
Saat tästä tapahtumasta mukaasi enemmän virtaa, tietoa ja ideoita, kuin uskallat toivoa.
Tapahtumaan ilmoittautuminen

Kysy lisää – ilmoittaudu mukaan – tuulikirsikka@thewind.fi | elina.pihlajamaki@efector.fi 

________________________________________________

LOKAKUU

GLOWUP avoimet ryhmäpäivät starttaavat tänä syksynä lokakuussa!

Jos olet startannut oman GLOWUP-prosessisi henkilökohtaisessa ohjauksessa voit ilmoittautua suoraan sinulle sopivaan ryhmäpäivään: tuulikirsikka@thewind.fi

Ryhmäpäivät syksyllä/talvella 2019-2020

4.10. perjantaina klo 10-20
8.11. perjantaina klo 9-15
12.12. torstaina klo 9-16
10.1. perjantaina klo 9-16

Mikäli starttaat GLOWUP-prosessisi vasta tänä syksynä:
varaa ensin oma henkilökohtainen Startti-ohjaus ajanvarauskalenterista, tai voit  kysyä aikaa s-postilla/puhelimitse, jos haluat ensin keskustella ja saada lisätietoja. Henkilökohtainen startti kestää 1,5 tuntia. Saat sen aikana noin 50 minuutin valmentavan ohjauksen, GLOWUP-materiaalit ja työkirjan sekä perehdytyksen GLOWUP-työskentelyyn ja sinulle räätälöidyn prosessin rungon.

BOOK COACHING | AJANVARAUS 

Muutokset ja täydennykset ovat mahdollisia. Ryhmiin osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Osallistujille vahvistetaan ohjelma ja paikka erikseen. Kysy lisätietoja p. 040 501 1501 | tuulikirsikka@thewind.fi

Yrityksille räätälöidyt sisäiset GLOWUP-ryhmä- tai teemapäivät/tilaisuudet eivät näy tässä kalenterissa. Kysy niitä erikseen, jos olet mukana jossakin yritysprosessissa.

*GLOWUP-ryhmäpäivät kalenterissa

Huom! Kaikki GLOWUP-ryhmäpäivät käyvät mihin tahansa GLOWUP-prosessin vaiheeseen. Saat päivässä oman prosessivaiheen mukaista sisältöä ja työkaluja. GLOWUP-ryhmät ovat noin 8-12 hengen pienryhmiä. Loput selviää kysymällä, kysy siis rohkeasti ja ilmoittaudu mukaan sähköpostilla tai puhelimitse. Ryhmäpäivät toteutetaan minimiosallistujamäärän täyttyessä ja myös muita GLOWUP-ryhmäpäiviä voidaan järjestää tarpeen mukaan. Ryhmäpäiväosallistuminen kuuluu jokaisen GLOWUP-jakson hintaan. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7 päivää ennen, myöhäisemmistä peruutuksista joudutaan veloittamaan min. ylimääräinen 80 euron toimituskulu.