Keväistä helmikuuta!

Kirjoitan Sinulle alkuvuoden kuulumisistani ja tietenkin kutsun mukaan uusiin Co-Active -yksilövalmennuksiin, jatkamaan GLOWUP-polullasi tai osallistumaan ryhmätilaisuuksiin.

Tänä vuonna THEWIND Coaching:lla alkaa varsinainen toinen toimintavuosi “konseptini mukaisessa” raamissa. Toimin yrittäjänä yksin, mutta verkostoni on laajentunut useilla yhteistyökumppaneilla, joiden kanssa teemme tiiviimmin yhteistyötä sekä yrityskehittämisessä että valmentamisessa. Lähikumppanini ovat henkilöstöliikunnan ja kehonhuollon ammattilainen Elina Pihlajamäki, Efector/Method Putkisto Jyväskylästä ja Ravintovalmentaja Annukka Lantto Oulusta, johtamisen ja oppimisen asiantuntija Happy Rain Woman Tapu Holttinen sekä Marja-Liisa Järvinen tiimeineen liike-elämän riskienhallinnan asiantuntijatalo, asianajotoimisto WinLaw:sta. Olen varsin innostunut tässä naisseurueessa kehittämisestä, valmentamisesta ja elämästä yleensä.

Valmennusta ja kehittämistä

Toimin aktiivisesti yksilövalmentajana liikkeenjohdolle ja asiantuntijoille sekä tiimeille. Valmennan juuri nyt, tänä vuonna, erityisesti Co-Active Coaching -menetelmää hyödyntäen ja tietenkin laajemmissa kokonaisuuksissa omaa GLOWUP Method -kehittämisprosessia käyttäen. Tavoitteeni on Co-Active Coachina suorittaa opinnoissa seuraava kansainvälinen taso, tämän vuoden aikana. Itsensä johtamiseen ja itsetuntemukseen liittyen olen käyttänyt valmennuksissa myös EKG-HRV sykevälivaihtelumittausta, Thewind Clues. Toimin myös perinteisemmän lajini parissa eli viestinnän, brändien, yrittäjyyden, johtamisen ja liiketoiminnan sekä henkilöstön kehittämisen konsulttina. Pyrin toteutuksissa tuomaan uusia valmennusmenetelmiä ja uudenlaisia luovia työkaluja myös kehittämiseen.  Jonkin verran myös fasilitoin, pidän motivaatioluentoja ja workshopeja. Keskustelen mielelläni kanssasi siitä, mikä palvelisi parhaiten, kysy räätälöityä ehdotusta milloin vain.

Mitä muuta?

Työn alla myös uusi valmennuskirja Be Your Own Best Coach. Avaan siinä käytännönläheisesti työkalujani ja prosessejani sekä omaa käsitystäni johtamisesta ja valmentamisesta. Kirjan julkaisuajankohta on alkusyksy. Kirjassa on myös jatkokehittelyä GLOWUP -lähestymistavan pohjalta mutta lupaan, että se ei ole teoreettinen opus! Toinen kirjaprojekti on tilaustyönä asiakkaani tarpeisiin sisäiseksi henkilöstöoppaaksi itsen johtamisen, luovan arjen, työssä uusiutumisen ja hyvintoiminnan teemoista. Ajattelen, että ihmisillä on tarve myös perehtyä asioihin kokonaisuuksina, tänä google- ja pikaviestimisen ja powerpointtien aikakautena. Siispä kirjoitan ja työstän kokonaisuuksia myös.

 

Live Action – Act Your Life Now! 6.-7.9.2019 Jyväskylässä

Mitä hehkutan?

Päätimme koota voimia ja joukkoja uudella tavalla yhteen, ensi syksyn alkussa. Verkostossamme on valtava määrä laadukasta ja kiinnostavaa osaamista sekä halua vaikuttaa energisesti. Tapahtumamme työnimi on Live Action – Act Your Life Now! 6.-7.9.2019 Jyväskylässä

Kuvan “kunfunainen” on hieman raju kuva, mutta jotakin sellaista siinä on jota haluamme viestiä. Rakentakaamme energiaa, tehkäämme rohkeasti ja näkykäämme rehellisesti. Sen sijaan että istuisimme seminaarissa kuuntelemassa muiden urotekoja “meikit kohdillaan” kutsumme osallistujia tekemään, kokeilemaan, uskaltamaan itse. Lanseeraamme ohjelman ja luonteen tapahtuman kevään kuluessa tarkemmin, mutta voit jo ilmoittautua mukaan, tavalla tai toisella osallistumaan. Luvassa hyvinvoinnin, kehittämisen, johtamisen, elämänmakuinen kaksipäiväinen tapahtuma Jyväskylässä. Saat tästä tapahtumasta mukaasi enemmän virtaa, tietoa ja ideoita, kuin uskallat toivoa.

Kysy lisää:  tuulikirsikka@thewind.fi | elina.pihlajamaki@efector.fi

 

Ystävänpäivän tarjouksena EKG-sykevälivalmennus 

Ystävänpäivän kunniaksi haluaisin ilahduttaa Sinua konkreettisesti. Haluan tarjota Sinulle erikoisedun CLUES-valmennukseen kun teet varauksen helmikuun loppuun mennessä. Mittaus sisältää 3 päivän huipputarkan EKG-pohjaisen sykevälivaihtelumittauksen, huolellisen yksilöllisen purkuaineiston sekä toiminnalliset ohjeet. Saat tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja työkaluja sen ylläpitämiseen. Mittaus tuo kuvan henkisen ja fyysisen palautumisesi tasapainosta sekä unen laadusta. Lisäät siis tietoisuuttasi asioista jotka vaikuttavat stressitasoon ja hermoston kuormitukseen. Mittaus on hyödyllinen kaikille, ikään, sukupuoleen, kuntoon, työhön tai harrastuksiin katsomatta. Erityisesti sinulle, joka koet henkisiä tai fyysisiä paineita työssäsi – tai elämässäsi yleensä. Mittaus on erittäin tarkka ja hyödyllinen myös harrastus- ja kilpaurheilijoille, jotka haluavat varmistaa harjoittelunsa tasapainon ja optimin. Mittaus Ystävänpäiväetuna 119.- (norm. 229.-) + alv. 

Tämän vuoden muita valmennuspalvelujani

Aloitusvalmennustapaaminen on maksuton, olet tervetullut noin tunnin kestoiseen ensimmäiseen tutustumisvalmennnukseen. Saat siinä tietoa valmennuksen menetelmistä ja vaihtoehdoista ja tutustut myös valmentajaan. Voit määritellä millainen aihe itseäsi kiinnostaa ja päätät itse kuinka halua edetä tai sitoudutko lainkaan. Saat mukaasi valmennusten ennakkomateriaalia:

CO-ACTIVE Coaching | Potentiaali-, muutos- tai tavoitevalmennus

Jos tunnistat jonkin teeman tai aiheen, jota nyt haluaisit edistää dynaamisesti ja rohkeasti uusia ulottuvuuksia tarkastellen on CO-ACTIVE hyvä valmennuspaketti. Työskentely on täynnä luovuutta ja mielikuvitusta. Sitoudut ensimmäisen varsinaisen CO-ACTIVE valmennuskerran jälkeen esimerkiksi 4:ään jatkokertaan, jonka jälkeen voit taas päättää etenemisestä. Jokainen valmennus on noin 1,5-2 tuntia kerrallaan ja ne voivat ajoittua esim. kerran kuussa tapaamiseen kasvotusten tai puhelin-tapaamiseen. Co-Active on kansainvälinen laajasti tunnustettu valmennusmenetelmä, jonka valmennuksia tuottavat koulutetut CTI Coachit.

GLOWUP-prosessit | Teemavalmennukset

GLOWUP-prosessi on laaja-alainen kehittämisprosessi, jossa sitoudut joko yhteen Start/Aloitusjaksoon tai laajempaan 4:n teeman GLOWUP-kokonaisuuteen. Prosessi voi kestää esim. 6-12 kk oman tarpeesi mukaan. GLOWUP:ssa on yksilöohjauksia, pienryhmiä sekä arjen työskentelyä menetelmän työkaluin.

Yksilöllisissä teemavalmennuksissa

Pureudut valmentajan kanssa johonkin sinulle tärkeään kehittämisteemaan. Esimerkiksi: johtamistyylisi, viestintäsi, luovuus toiminnassasi tai business-tavoitteet/tavoitteet yrittäjänä jne. Räätälöin sinulle sopivan kokonaisuuden. Katso myös: Business-kehittämisen palvelut | Luovat ja viestintäprojektit

THEWIND LIFT  | Kokonaisvaltainen valmennusvuosi

Tässä ohjelmassa saat henkilökohtaisen laajan valmennusohjelman. Valmennus alkaa yhteisellä määrittelyllä ja jatkuu henkilökohtaisilla valmennuksilla, yksilöllisesti kalenteroiden: CO-ACTIVE tai teemavalmennukset 5 krt, Clues Hyvinvointianalyysi ja sykevälivaihtelumittaus, Annukka’s Ravintovalmennus Startti, Method Putkisto Startti– tai erikoiskurssi kehonhuoltoon, lisäksi kaksi vapaavalintaista teemaworkshopia tai asiantuntijaluentoa sekä valmennuksen materiaalipaketti ja kirjallisuus. Kysy lisää kokonaisvaltaisesta ohjelmasta.  Sen kesto voi olla esim. 12 kk. Lue lisää ja pyydä tarkemmat tiedot.

Tässä lopussa heittäydyn vilauttamaan muutamia keskeneräisiä tuotoksia

GLOWUP menetelmän ja mallin pohjalta kehitän lisää – toivottavasti oivaltavaa ja kestävää lähestymistä valmentamiseen. Dialogisesti, etsien, rämpien ja välillä hihkuen löytäen ja yhdessä oivaltaen uusia ulottuvuuksia “oman elämänsä käsikirjoittamisen” teemaan. Yhdessä  valmennettavien, valmentajakollegoiden, ystävien ja äitini Tuula Pullin kanssa. Kutsun keskustelemaan kanssani tästä aiheesta ihan vapaastikin!

Tuon valmennuksen dialogiin käsityksiäni hermeneuttisen tulkinnan kehästä: kehomielen uteliaisuudesta esteettiseen uskallukseen, arvoista konkreettisiin tekoihin, osallisuudesta ja jakamisesta samuuteen ja minuuteen. Sanoitan näitä hieman vaikeita käsitteitä yhdessä oivaltaen ja tuoden valmennettavan “elämän tai yrityksensä tarinan käsikirjoittamiseen” uusia eväitä – häneltä itseltään.

 

Tuuli Kirsikka Pirttiaho
CEO, Coach, Consultant THEWIND Oy

COMMUNICATION | DEVELOPMENT | CONSULTING |COACHING | CREATIVE | WELLBEING&DOING | BUSINESS
INDIVIDUALS | TEAMS | MANAGEMENT | ENTREPRENEURS

COACHING SPACE: Kauppakatu 14, 40100 | POST: Aittokalliontie 6, 40400 |JYVÄSKYLÄ, FINLAND
@thewind.fi @glowup.fi @tuulicherry

Varaa aika/Booking:
tuulikirsikka@thewind.fi, p. +358 40 501 1501 | tai verkko/online ajanvaraus: thewind.fi

Thewind_Palvelut_Hinnasto2019

Kerron mielelläni myös muista omista ja verkostoni palveluista.
Coaching & services also in English. I would love to be Your coaching partner.

THEWIND Oy, thewind.fi
GLOWUP Method, glowup.fi
CO-ACTIVE Coach, coactive.com
EKG-HRV Analysis Coach, Bittium Faros Device
WINLAW&WINSTONE LCG Service Team, winlaw.fi, winstone.fi

Kuvat Tuulista: Crista Könönen